Den här webbplatsen använder cookies för att kartlägga hur våra besökare använder webbplatsen och för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du användandet av cookies.

Jag är läkare, sjuksköterska, farmaceut eller motsvarande och söker
medicinsk information om botox®

Gå vidare

Letar du efter
behandlingsinformation om botox®
för dina patienter

Gå vidare

Jag är läkare, sjuksköterska, farmaceut eller motsvarande och söker
Information om botulinumtoxin för kosmetisk användning

Gå vidare
Fokal spasticitet efter stroke 17-02-2021

Det här säger experter om framgångsrikt multi-disciplinärt samarbete på kliniken

Samarbetet mellan olika professioner är ett centralt område när läkare inom spasticitetsbehandling tillfrågas om de största utmaningarna för lyckas bättre med behandlingen. Hur kan det göras på bästa sätt? Vi har intervjuat några experter på området.

Kronisk migrän 21-01-2021

Den här nya klinikguiden kan hjälpa dig utveckla din klinik

Vad behövs för att starta upp en BOTOX®-klinik? Och vilka är de enklaste knepen för att förbättra patientflödet på en befintlig klinik? Vår nya klinikguide hjälper dig identifiera era fokusområden.

Kronisk migrän 17-12-2020

Så påverkades huvudvärksvården i Norge och Danmark under pandemins första fas

Coronapandemin ledde till nya arbetssätt. Hur påverkades huvudvärksvården på sjukhus i Skandinavien under pandemins första fas? En ny studie från Danmark och Norge ger oss insikter.

AMI 30-11-2020

Varför Augmented Reality kan ge fler patienter tillgång till BOTOX®-behandling...

Ett verktyg för att utbilda fler injektörer och ge fler patienter tillgänglighet till vård, oavsett var i landet patienten och injektören befinner sig. Är Augmented Reality, AR, vägen framåt för Nordens BOTOX®-kliniker?

AMI 17-11-2020

Tre digitala trender som påverkar nordisk sjukvård

Coronapandemin har gett oanat bränsle i den digitala omställningen, liksom olika kriser drivit på utveckling tidigare i historien. Här är tre trender som påverkar den digitala utvecklingen av vår nordiska sjukvård nu och kommande år.

Kronisk migrän 28-10-2020

Ny studie: Samhället vinner på att behandla fler med BOTOX® (botulinum toxin typ A) vid...

Första hälsoekonomiska studien i sitt slag i Norden som visar på den kostnadsbesparande effekten av att behandla med BOTOX® vid kronisk migrän är nu publicerad. Det finns tre viktiga slutsatser från studien.

Referenser

  • Inga tillgängliga referenser
Stäng