Den här webbplatsen använder cookies för att kartlägga hur våra besökare använder webbplatsen och för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du användandet av cookies.

Jag är läkare, sjuksköterska, farmaceut eller motsvarande och söker
medicinsk information om botox®

Gå vidare

Jag är läkare, sjuksköterska, farmaceut eller motsvarande och söker
Information om botulinumtoxin för kosmetisk användning

Gå vidare
Podcast 28-06-2021

Podcast

Allt du behöver veta om Dandyspas

Allergan är stolt sponsor av Dandyspas, ett utbildningsinitiativ i Danmark omfattande injektionsteknik och andra färdigheter som är viktiga vid behandling av spasticitet och dystoni. Låter det intressant? I det här podcastavsnittet berättar Heidi Biernat, överläkare på Rigshospitalet Bispebjerg, och Bo Biering Sörensen, senior överläkare på Rigshospitalet Glosterup, mer om utbildningen och vilken nytta du kan ha av den.

Hos Allergan (ett AbbVie-företag) har vi en vision om att alla patienter med spasticitet efter stroke ska få den behandling som behövs för att leva livet fullt ut. Tanken med podcasten är att ge dig inspiration och kunskap för bästa möjliga behandlingsutfall.

Godkännandenr: ND-BTX-2150058

Allt du behöver veta om masterprogrammet i huvudvärkssjukdomar

Köpenhamns universitet och Danish Headache Center leder vägen mot framtiden med sitt mastersprogram i huvudvärkssjukdomar. Rigmor Højland Jensen, direktör för Danish Headache Center berättar allt du vill veta om mastersprogrammet, hur det utarbetades och hur läroplanen ser ut.

Intervju med Rigmor Højland Jensen och hennes vicedirektör och kollega Henrik Schytz, överläkare i neurologi.
Allergan, ett AbbVie-företag är stolt sponsor av mastersprogrammet.
Läs mer om mastersprogrammet här: (www.mhd.ku.dk).

Godkännandenr: ND-BTX-2150053

Referenser

  • Inga tillgängliga referenser
Stäng