Jag är läkare, sjuksköterska, farmaceut eller motsvarande och söker medicinsk information om BOTOX®

Gå vidare
Kronisk migrän 21-01-2021

Den här nya klinikguiden kan hjälpa dig utveckla din klinik

Vad behövs för att starta upp en BOTOX-klinik? Och vilka är de enklaste knepen för att förbättra patientflödet på en befintlig klinik? Vår nya klinikguide hjälper dig identifiera era fokusområden.

Läser du det här är du antagligen intresserad av att börja erbjuda behandling med BOTOX till patienter med kronisk migrän. Alternativt behandlar du redan med BOTOX på din klinik och funderar på hur ni kan använda era resurser på bästa sätt. Oavsett vilket kommer nya BOTOX Klinikguiden vara relevant för dig.

– Syftet med denna guide är att hjälpa dig få effektiva och kvalitetssäkrade rutiner på plats på din nya eller befintliga BOTOX-klinik, med förbättrat flöde och ökad patientsäkerhet som resultat, säger Jenny Rydberg, Account Manager på Allergan.

Klinikguide CM

Guiden omfattar bland annat:

  • Förteckning över den utrustning som krävs
  • Spädning – steg för steg
  • Diagnos och uppföljning av behandling
  • Processer och knep för att hålla väntetider nere
  • Skattningsverktyg – hur är er klinik jämfört med andra?

Tipsen och råden är resultat av över 10 års erfarenhet med BOTOX (botulinumtoxin typ A) som behandling vid kronisk migrän i klinisk praxis, inklusive input och idéer från erfarna kliniker runt om i Skandinavien.

Vår vision är att alla patienter med kronisk migrän ska få den behandling de behöver för att leva sitt liv till fullo. BOTOX är världens ledande botulinumtoxinDRE, men det är bara halva berättelsen. För att säkerställa bästa möjliga vård, lägger vi lika stor vikt ”innanför som utanför BOTOX-flaskan”. Innanför flaskan handlar om välbeprövad effekt och säkerhetBOT, utanför flaskan de projekt och samarbeten vi bedriver för bästa tänkbara behandling, och att den blir tillgänglig för alla som behöver den.

Denna guide är ett exempel på ”utanför flaskan” genom att ge stöd till optimerad och patientsäker behandling.

– Vårt tillvägagångssätt bygger på partnerskap, att kombinera vår kunskap, innovation och passion med dig som kliniker för att positivt påverka patienternas liv, säger Jenny Rydberg.

Nytt arbetssätt gav fler patienter tillgång till behandling

Läs artikeln här

Ny studie: Samhället vinner på att behandla fler med BOTOX (botulinumtoxin typ A) vid kronisk migrän

Läs artikeln här

Referenser

  • [DRG]   -   Therapeutic Botulinum Toxin, Market Insights, Global, 2021. DRG, Clarivate Millennium Research Group, Inc.
  • [BOT]   -   BOTOX® Summary or Product Characteristics
Stäng