Den här webbplatsen använder cookies för att kartlägga hur våra besökare använder webbplatsen och för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du användandet av cookies.

Jag är läkare, sjuksköterska, farmaceut eller motsvarande och söker
medicinsk information om botox®

Gå vidare

Jag är läkare, sjuksköterska, farmaceut eller motsvarande och söker
Information om botulinumtoxin för kosmetisk användning

Gå vidare
AMI 04-09-2020

Digitalt expertmöte: Så ser behandlingen med botulinumtoxin ut 2025

Den 25 september hålls Allergan Medical Institutes stora nordiska expertmöte 2020, detta år virtuellt. Temat är framåtblickande ”Vården 2025” och i programmet märks trendspaningar och nya insikter, men också flera best practice i användandet av ny teknologi och nya arbetssätt bland nordiska kliniker.

För tredje året i rad anordnar Allergan Medical Institute, AMI, Nordic Expert Meeting – forumet som sammanlänkar nordiska experter inom fälten huvudvärkssjukdomar och spasticitetsbehandling för utbyte kring vetenskap och klinikarbete.

Med tanke på covid-19 kommer årets möte hållas virtuellt. Vi har därför glädjen att kunna skicka inbjudan brett. Fullständig agenda och registreringslänk hittar du nedan.

Inspirera till klinikutveckling

Agendan är full av spännande innehåll. Temat är ”Vården 2025”, med syftet att på olika sätt inspirera till klinikutveckling för att förbättra tillgången till behandling och optimera behandlingsresultaten. Vilka trenderna och vilka innovativa projekt driver andra kliniker just nu.

– Låt dig inspireras av dem som redan verkar vara i framtiden, till exempel när det kommer till användandet av ny teknologi och nya arbetssätt, säger Anna Bernmalm, AMI Lead i Norden.

Godkännadenr: ND-BTX-2050043

Referenser

  • Inga tillgängliga referenser
Stäng