Den här webbplatsen använder cookies för att kartlägga hur våra besökare använder webbplatsen och för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du användandet av cookies.

Jag är läkare, sjuksköterska, farmaceut eller motsvarande och söker
medicinsk information om botox®

Gå vidare

Letar du efter
behandlingsinformation om botox®
för dina patienter

Gå vidare

Jag är läkare, sjuksköterska, farmaceut eller motsvarande och söker
Information om botulinumtoxin för kosmetisk användning

Gå vidare
Kronisk migrän 30-01-2020

Migrän- och huvudvärkskongresserna 2020

Nytt år och nya möjligheter till vetenskapligt lärande och utbyte.
Vilka är de europeiska kongresserna för migrän och huvudvärkssjukdomar 2020? Vi har listan.

 

9-10 mars i Lissabon, Portugal
International Forum on Migraine
Cenetri Publishing Group organiserar “Migraine 2020” med fokus på de senaste framstegen inom migrän, i syfte att fungera som internationell plattform för diskussion och utbyte av idéer inom behandling av migrän. Temat för årets möte är “It’s not just a headache”.
Mer information om kongressen hittar ni här

23-26 maj i Paris, Frankrike
6th Congress of the European Academy of Neurology 2020 (EAN 2020)
Med hög prevalens är så klart migrän och huvudvärk en del av programmet under den europeiska neurologikongressen. Det övergripande temat är “Time for Action: Predict, Prevent, Repair”, vilket kommer fungera som en röd tråd genom programmet.
Mer information om kongressen hittar ni här

3-5 juli i Berlin, Tyskland
14th European Headache Federation Congress (EHF)
Temat för den europeiska huvudvärkskongressen är “Head over Ache: Silver Lining Novel Treatments”. Den som tar en titt i programmet hittar innehåll kring nya behandlingar, nya sjukdomsmekanismer, prognostiska biomarkörer och individualiserad behandling samt den senaste vetenskapen.
Mer information om kongressen hittar ni här

10-13 september i London, Storbritannien
18th Biennial Migraine Trust International Symposium (MTIS)
The Migrain Trust är den brittiska intresseorganisationen för migrän. I september bjuder de in till sitt 18:e symposium. Ett vetenskapligt program inklusive undervisningskurser och en möjlighet att presentera sina senaste abstracts. Läkemedelsföretag och andra partners kommer närvara för satellitsymposier.
Mer information om kongressen hittar ni här

Referenser

  • Inga tillgängliga referenser
Stäng